2014. június 20., péntek

Más

Gyönyörű, felhős napot drágáim! Ma sokan lezárták a 2013-1014-es tanévet. Nálunk Annie kitűnő lett, Elena pedig... hát, ő majdnem :D De nem is szaporítanám tovább a szót. Egy kis köszönet nyilvánítást tartanánk - igen, tudjuk, hogy még csak nagyon az elején vagyunk a sztorinak, de úgy gondoltuk, ha már a fejezeteknél nem szoktunk kotyogni, akkor ezt most megtennénk egy külön bejegyzésben.
-----------------------------------
Millió csók,
Annie McRaien & Elena O'Connor

Óriási hálával vagyunk irántatok. A blog igaz, a gyermekkorát éli csak, hisz' a második fejezetig jutottunk el - elárulnánk még annyit, hogy a következő rész érkezésére nem kell ám már olyan sokat várni -, de nagy sikereket könyvelhetünk el magunknak. Bár a megjegyzésekben nem nagyon tűntök ki jól, az az egy, amit eddig kaptunk, nagyon jól esett. Ha blogolsz, tudod, mennyit jelent az író számára a visszajelzés. Ha nem, röviden elmagyaráznánk. Néha, amikor nem jön az ihlet - csak a határidő - elképesztően nagy löketet tud adni az, hogyha egy olvasó lelkesít minket. Néha-néha esetleg valaki olyat is ír, hogy ő hogyan képzeli a továbbiakat, vagy javasol valamit. Meglehet, hosszú és unalmas cselekedet bepötyögni annyi betűt, amennyit, plusz még azt a ELLENŐRIZZÜK, HOGY NEM VAGY ROBOTos baromságot is elvégezni... De szerintem megéri. Legalábbis a blogger/bloggerina részéről. De nézzünk csak egy kis statisztikát - tudjuk, nem nagyon érdekelhet titeket, de mi azért kiírjuk ide.
EDDIGI OLDALMEGJELENÍTÉSEK SZÁMA: 750
JELENLEGI FELIRATKOZÓK SZÁMA: 11 12 - 1 privát, 10 11 nyilvános követő
Visszajelzések száma: megjegyzés formájában ugyan csak 1, viszont chatben és a privát elérhetőségeinken - amit nem nagyon értünk, hogyan találtatok rá... - jóval több.
BEJEGYZÉSEK SZÁMA: ezzel együtt 4.

KÖSZÖNJÜK
KÖSZÖNJÜK
KÖSZÖNJÜK
KÖSZÖNJÜK

3 megjegyzés:

  1. Csak hogy ne legyen igaza a statisztikának (meg azért nagyon tetszettek is az eddigiek...), feliratkoztam. Főleg a zárójelben lévő a fontos.
    Jajj, még nem is köszöntem! Sziasztok! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon (összesen 6x nagyon) tetszik a blogotok. Még soha nem írtam le egymás után ennyi nagyon-t... Szóval, csak így tovább. Az eredményekhez pedig gratulálok! :)
    U.i.:Siessetek!!! :)
    U.u.i.:Most pedig megyek, és sokszor elolvasom a részeket, mert úgy jobb, és kész! XD
    U.u.u.i.:Gratula még egyszer! <3
    Kami <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a jó, hogy már csak egy számot kér (pl.:9203, nekem ezt kérte fentebb), és nem kettőt. Ez így sokkal könnyebb és gyorsabb. :)

      Törlés
    2. :) Aranyos vagy, kedves tőled, hogy feliratkoztál, már át is írtam a számot ;) A kövit pedig megpróbáljuk minél hamarabb feltenni.
      Elena O'Connor

      Törlés